Jersey keeper baru dari pasukan Everton

    Author: mykhalis Genre:
    Rating

    inilah jersey terbau keeper everton

    ini contoh patern jersey bola lama lama
    inipun sama.. warna kemain ceria lagi..wahaha

    Khalis ingat jersey keeper ala-ala kungfu yang dipakai oleh Van Der Saar dulu dah kelakar sangat dah.. tapi bila tengok jersey keeper terbaru everton ni rasa lagi la kelakar.. macam baju tentera darat Malaysia la pulak rupanya.

    inilah jersey pink Everton

    Everton ni memang ada ciri-ciri pelik..dulu diorang pakai jersey warna pink.. Bukan ke kerja gila ke orang laki pakai baju pink main bola.. kalau tak caye che tengok apa yang berlaku bila pasukan wanita bertanding World Cup sekarang,,punya la boring sampai pengadilpun tak perasan handball terang-terangan..iskk

    Khalis bukan anti wanita.. tapi wanita ngan bola sepak bukanlah kombinasi yang baik,,sama macam bola jaring dengan lelaki..betul tak?

    4 Responses so far.

    1. eleh khalis..jeles dngn kehebatan wanita kn, hehehe.. xsalah klo mencuba..klo lelaki pon ade wat, mcm bola jaring.. lebih kurang je..no diskriminasi ok.. haha.. tp awat jerseynya mcm tentera darat..mungkin pereka jersey ni fanatik tentera kite kot, xpon mesti ade kisah disebalik jersey tu punye... wahahahaha...

    2. mykhalis says:

      mana ada jeles ooo.. tapi sian orang pompuan main bola.. yerla.. wat perlawananpun takde orang tengok..

    3. x lama lagi jersey ni akan jd one of the worst ever kit in 21 century

    4. AdD says:

      Try tgk woman world cup le... br tau.. silap2 player Harimau Malaya pun xleh challenge certain2 player woman world cup tau... jgn pandang perempuan xde kaki tau...

    Blogger templates

    Blogger news

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Blogroll