Ingat senang ke jaga cc??

    Author: mykhalis Genre:
    Rating


    Semenjak adik Khalis bercuti semester bulan lepas.. Khalis menyerahkan urusan jaga cc pada dia. Kebetulan dia sedang belajar mengenai komputer jugak..jadi takde masalah lah rasanya.

    Lepas je dia balik sambung belajar.. Khalis terjumpa sebuah lukisan yang menggambarkan situasi dia jaga cc. Khalis senyum je.. sebab selalu terjadi pada Khalis terutama budak-budak..

    Tapi semenjak dua menjak ni, Khalis rasa sesuai bebeno kalau Khalis gunakan lukisan adik Khalis ni.. sebab Khalispun tengah geram ni..

    mana tak geram.. tapi sebab kita orang berniaga nak duit pelanggan tak kira la budak kecik ke.. orang tua ke..layanan samarata sahaja,, silalah fahami kartun ini.. dan ingat.. kalau nak main cc,, better main open je k? tak yah la main tambah singgit-singgit..sorang takpe.. 20 orang??tak ke pening kepalla??

    7 Responses so far.

    1. haha, comel je orang lidi tu, thanks sudi singgah blog. follow sini ye :)

    2. hahaha....siannya.. :D

    3. Bigdaddyz says:

      chomel...sangatkan...

    4. kje ape pun tekanan jgk kdang2 2 kan walaupun kdai sndiri...hehehe

    5. yayath says:

      heeee!!!same cam kat cc kakak n abg ipar sy:)50sen pun jadi...

    6. ...dh nama pOng budak2...hehehehe....

    7. lisa lis says:

      hahahaha..lawak gmba tu.. pnah tjadi pd sy gak ms jg cc mak .. haishh..pening palo kalu jadik cam tu~ sy amat memahami encik khalis.

    Blogger templates

    Blogger news

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Blogroll