Pakwe Miera Liyana : Lash Mokhtar

    Author: mykhalis Genre:
    Rating

    Khalis memang rupanya sanagt gagal nak handle 2 blog, tapi terima kasih kerana terus sudi komen, ziarah, jerit kat sini. Khalis bukan apa.. takut orang bosan kalau tulis pasal artis kita ni..tapi sebenarnya tak pun..betul tak?hehe

    Jom Khalis kongsikan gambar budak yang terkenal kerana pakai dress tak bercoli hari tue.. Miera Liyana..bersama kekasihnya..juga seorang pelakon(tak kenal) Lash Mokhtar






    apa nak cakap..sejuk perut mengandong dapat anak solehah mendokannya...

    6 Responses so far.

    1. marveles la budak ni.. tip top..

    2. MFI says:

      memang susah la khalis nak handle 2 blog..MFI da rasa dah..hahaha..

      hotnyer dia..tapi bf dia mcm cover2 je

    3. Feza says:

      artis malaysia boleh! kita setaraf hollywood. cayalah.

    4. muke bf dia mcm stim terlebih je..hahahah

    5. lelaki tu nape ek?ewwww~

    6. she's hot!! *tutup mata dgn 2jari*

    Blogger templates

    Blogger news

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Blogroll